maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ennakkotiedote

Ensimmäinen yhdistelmäajoneuvosimulaattori Pirkanmaan alueelle.
Tampereen ammattiopisto ja Tampereen aikuiskoulutuskeskus hankkivat yhteishankintana ajoneuvoyhdistelmäsimulaattorin EU-rahoitteisessa hankkeessa. Yhdistelmäajoneuvosimulaattorin toimittaa Team Simrac Finland Oy. Simulaattori tullaan sijoittamaan Tampereen ammattiopiston logistiikan uuteen yksikköön, Hervannan kampusalueelle.
Team Simrac Finland Oy voitti julkisen tarjouskilpailun ja se valittiin yhdistelmäajoneuvosimulaattoritoimittajaksi. Team Simrac Finland Oy:n tarjous erottui edukseen etenkin teknisten ominaisuuksiensa vuoksi. Simulaattorissa tullaankin näkemään Suomessa ennen näkemätöntä tekniikkaa, joka mahdollistaa uudenlaisten harjoitteiden suorittamisen. Simulaattori on Suomessa vasta viides yhdistelmäajoneuvosimulaattori ja kolmas, joka on kiinteästi asennettuna oppilaitoksen tiloihin. Simulaattorin toimitusaika on noin 9 kuukautta, joten se tullaan toimittamaan vuoden 2013 ensimmäisen kolmanneksen aikana. Varsinaisessa koulutuskäytössä simulaattorin arvioidaan olevan syyslukukauden 2013 alussa. Simulaattorilla on tarkoitus kouluttaa sekä logistiikan perustutkinnon nuoriso-opiskelijoita että aikuispuolen opiskelijoita.
Yhdistelmäajoneuvosimulaattorihanke on Tampereen ammattiopiston ja Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen yhteishanke, jossa Tampereen ammattiopisto toimii päätoteuttajana ja Tampereen aikuiskoulutuskeskus osatoteuttajana. Hanke on saanut rahoitusta Länsi-Suomen EAKR-toimenpideohjelman 2007-2013 mukaisena hankkeena. Hankkeen Internet-sivut löytyvät osoitteesta: http://rekkasimu.blogspot.com.
Lisätiedot:
Anssi Salmi                                           
Projektipäällikkö, Tampereen ammattiopisto
puh: 040 800 4232
e-mail: anssi.salmi@tampere.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti